Skip to content

UFC 217 Vinn VIP-resa med Ohmbet

Ohmbet.se arrangerar ännu en UFC-resa i år och denna gång flyger en spelare plus en vän till New York för att se UFC 217 live i Madison Square Garden. Förutom UFC biljetter, så ingår även flyg och boende på Marriott mitt i New York City.

 

Tävlingsreglerna är enkla: Nya medlemmar som öppnar ett konto hos ohmbet.se och placerar spel på MMA under de angivna datumen är med och deltar.
För aktiva medlemmar: rekommendera en vän till ohmbet.se mellan den 1: a september – 20:e oktober så har ni båda chansen att vinna denna eftertraktade resa där alla kostnader ingår.

Detta ingår!

   UFC-biljetter: UFC217 New York

Två UFC biljetter till UFC 217: Madison Square Garden den 4:e november där Georges St Pierre gör en förväntad comeback efter fyra års uppehåll för att möta "UFC middleweight världsmästaren" Michael Bisping! Galan hålls i en av de mest berömda och anrika sportarenorna i världen; Madison Square Garden.

 

 Flygresa till New York

Ohmbet bokar biljetterna, planerar och arrangerar hela resan i minsta detalj från din hemstad. Du behöver inte bekymra dig om något alls utan kan koncentrera dig helt på att njuta av en fantastisk resa som kommer att ge dig en unik upplevelse.

 

 Boende på Hotell Marriott i NY City

Marriott kommer att vara ditt hem under vistelsen i New York. Vi ser till att du är i händelsernas centrum med nära till ”action” och nära till festligt nattliv samt dina favorit fighter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *