Skip to content

Live UFC and MMA Odds

UFC och MMA betting, vadslagning och spel har exploderat de senaste åren. I takt med att sporten växer, så har vadslagningsalternativen, odds och marknader för UFC och MMA-betting ökat rejält. När det gäller Live MMA och UFC odds så har spelsidor som Ohmbet bemästrat detta och det är anledningen till att just de positionerade sig som #1MMASportsbook och STÖRST PÅ MMA  och UFC-odds, bästa UFC spelsidan i världen helt enkelt.

Det finns ett värde när det kommer till att live betta på UFC; som spelare har man mer kontroll och kan placera spel och insatser under en UFC gala i realtid då fighters gör framsteg och ufc-oddsen anpassas därefter. Förutom live UFC spel och live MMA odds, du kan alltid placera dina MMA spel idag för alla framtida möten och MMA events i pre-match.

Att betta och spela på UFC

När det kommer till live UFC odds, så finns det flera olika marknader man kan spela på. Nedan har finner du de topp marknader för aktuella UFC galor med Ohmbet.

Match Odds - 1X2 "Fight Result" -
Standard UFC live-in-play odds är på vinnaren som också kallas för moneyline på vissa spelsidor. De levande UFC-oddsna kommer att röra sig utifrån hur en mma fight fortskrider och du kan satsa på den fighter du tror kommer att vinna. Favoriten i detta fall kommer ha lägre odds gentemot underdog; hen sm ligger under. Ohmbet erbjuder även oavgjort, vilket är väldigt sällsynt för en UFC-fight, ​​men om det händer så är oddsen skyhöga.

Fighter går till domslut "Fight go to the distance" -
Detta UFC spel är rakt på sak, dvs antingen spelar man på att JA: Fighten går till domslut där en fighter kommer vinna på poäng/domslut. Eller så spelar på NEJ: Fighten går inte till domslut, då krävs det ett avslut i form av submission, TKO, TKO eller DQ.

Någon Fighter som vinner på KO, TKO eller DQ "Any Fighter to win by KO, TKO OR DQ" -
Precis som alternativen ovan så har man bara två alternativ här igen vilket gör vadslagningen lite enklare. Antingen spelar man på JA; dvs att någon fighter knockar sin motståndare eller NEJ: vi kommer inte få se någon knockout av någon fighter.

Någon Fighter som vinner på Submission / "Any Fighter to win by Submission"
Ännu en odds marknad på live UFC betting som ger spelaren bättre odds och spel alternativ som rekommenderas starkt vid Live UFC betting. Följande marknad är otroligt bra alternativ nästan alla matcher. Är det två fighters som har en bra track record att avsluta matcher på submission, då ska man spela på JA. Är det två fighter som gillar stå och växla slag, då kan man använda samma marknad fast spela på NEJ: ingen kommer vinna på submission.

Rond betting "Round Betting" -
Man kan också satsa på ronder under live, under UFC-matcherna. Du måste förutsäga den vinnande fightern tillsammans med den rond som du tror att den kommer att slutföras i . Denna insats kan utnyttjas i spel för att få stort värde och här är en av fördelarna med att betta på live UFC.

Över och Under (Totala Ronder) "Over/Under"-
Här kan man satsa på över och under de rond minuterna under fighterna. Tex i en UFC match du har 3 ronder, på vardera 5 minuter och om det är en main event eller titel match så är det upp till 5 ronder. Över och under rond spel ger dig då möjlighet att tex spela på under 1,5 rond, avslutats matchen innan då har du vunnit, vice versa, du spelar på ÖVER 1,5 rond, om fighten går över 2 ronder, då har du vunnit.

Vinst Metod " Victory Method" 
Du kan placera dina spel på att fighten avlustats via KO / TKO, submission eller domslut.

Kombination av Rond och Vinst Metod  "Combination Round and Victory Method"
Förutse vilken rond din favorit fighter kommer att vinna och hur. Denna odds marknad kommer vanligtvis att ha höga UFC odds eftersom du förutspår båge rond och exakt metod hur fightern vinner, vilket kommer att leda till högre utbetalning.